روغن گلیسیرین چیست؟
گلیسیرین که در تحقیقات عملی با نام گلیسرول نیز شناخته میشود، از جمله مشتقات طبیعی پوست است. اما چیزی که ما به عنوان گلیسیرین میشناسیم، مایعی شفاف، بی رنگ و بدون بو است که قدرت جذب بالایی دارد و به صورت صنعتی تولید میشود.
جالب است بدانید که این ماده به صورت طبیعی در ساختار پوست و بافتهای مختلف بدن ما وجود دارد. به همین خاطر است که میزان سازگاری بسیار بالایی با پوست و مو از خود نشان میدهد. با این حال، گلیسیرین مورد استفاده در محصولات مراقبتی، اغلب از منابع حیوانی و گیاهی گرفته میشود. در برخی موارد نیز، گلیسیرین را به صورت مصنوعی و به کمک مشتقات نفتی تولید مینمایند. این ماده در تمام مشتقات خود، به عنوان عنصر مرطوب کننده نقش آفرینی میکند. به این معنی که، رطوبت محیط اطراف را جذب مینماید و از تبخیر آب و رطوبت سطحی جلوگیری میکند.
خواص گلیسیرین برای پوست
گلیسیرین به خاطر قدرت رطوبت رسانی خود در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده خارقالعاده، به واسطه وزن مولکولی پایین خود، قدرت نفوذ و جذب بسیار بالایی دارد.
مهمترین نقش گلیسیرین به عنوان ماده مراقبتی پوست، تامین آب و رطوبت مورد نیاز سلولی است. اما این همه داستان نیست و خواص گلیسیرین به همینجا ختم نمیشود. گلیسیرین ضمن تامین رطوبت، سد لیپیدی پوست را نیز تقویت میکند. در نتیجه، توان ایمنی و حفاظتی پوست را در برابر آسیبهای محیطی افزایش میدهد.
اگر به دنبال استفاده از گلیسیرین برای پوست و موهایتان هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به نحوه استفاده از گلیسیرین برای پوست و مو را نیز حتما مطالعه نمایید.
افزایش نفوذ مواد مراقبتی
گلیسیرین نه تنها به خودی خود میتواند در تقویت و آبرسانی پوست موثر باشد، بلکه به عنوان ماده همراه یا کواکتیو نیز مورد توجه متخصصان قرار گرفته است. گلیسیرین به عنوان ماده طبیعی موجود در بدن، قدرت جذب و نفوذ عالی دارد. در نتیجه، میتواند به عنوان عاملی برای تقویت نفوذ و افزایش جذب مواد تقویتی دیگر عمل کند.
جلوگیری از پیری پوست
گلیسیرین ضمن تامین رطوبت پوست، آب میان بافتی سلول را نیز تامین مینماید. این ماده در واقع میتواند باعث حجیم شدن بافت پوست شود و در نتیجه چین و چروک ریز پوستی را از بین ببرد. علاوه بر این، استفاده مداوم از گلیسیرین از ایجاد چین و چروکهای جدید نیز جلوگیری مینماید.
دیدگاه خود را بنویسید